Guliganerna

Guliganerna

Det händer mycket kring IFE och Guliganerna… Framåt för evigt!

Framåt för evigt!

Det händer mycket kring IFE och Guliganerna just nu! För att du ska kunna hålla koll på allt kommer här en lista:

– SVENSKA CUPEN: GAIS HEMMA –
På söndag är det dags för den stora uppladdningen inför premiären mot aik, gais hemma i Svenska Cupen! Givetvis är det årets match mot gais när de för möta svenska mästarna men som vanligt ska de inte bli något problem på läktaren om vi bara ser till att mobilisera! Det är en tävlingsmatch, vi behöver en seger för att gå vidare i cupen och vi kommer att ha motstånd på läktaren. Det betyder att du SKA vara på plats stötta fram IFE och försvara arenan! Köper du seriebiljett så ingår även den här matchen.

– SERIEBILJETT PÅ ELFSBORGSLÄKTAREN –
Vi är snart förbi målet på hela 500 sålda seriebiljetter på Elfsborgsläktaren! Det är bra men vi är vi vet att vi är ännu bättre än så och kommer att snart att sätta nya mål för klacken! För att få mer info om seriebiljetterna läs här: http://www.guliganerna.se/v5/faq-seriebiljett-pa-elfsborgslaktaren/

– INVASION HALMSTAD –
Vi kommer inom kort att ha fyllt även den FJÄRDE BUSSEN till Halmstad. När den fjärde bussen är fylld kommer priset på resterande bussar att vara 150 kr. Billigt det också men skyndar du har fortfarande chansen att köpa en av de rekordbilliga biljetterna för 50 kr. Över tio bussar ska inte vara något problem! För att få mer info om resan läs här:
http://www.guliganerna.se/v5/hang-med-till-halmstad-for-enbart-50/

VI STÅR TILLSAMMANS FÖR VÅRT LAG!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela