}

Fotball Supporters Europe har släppt en app för oss supportrar

Skriven av Guliganerna den 24/11/2013 | Inga kommentarer

Guliganerna är medlemmar i FSE, Football Supporters Europé och har varit det sedan 2011.

Vårt medlemskap i organisationen är gratis, men vi har ändå valt att bidra med en krona per medlem i Guliganerna, så att de kan fortsätta sitt arbete för supportrar runt om i hela Europa.  Årets bidrag från Guliganerna blir helt enkelt 1220 kronor.

FSE har släppt en app som innehåller info till hjälp för resande supportrar. 60 klubbar är med i första släppet men kommer att utökas och bli fler framöver. Vi har varit med och hjälpt till och svara på frågor om Borås och IF Elfsborg.
Läs mer här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!