Guliganerna

Guliganerna

Guliganerna bjuder in till fotbollsturnering!

Nu är det äntligen dags igen!
Guliganerna vill bjuda in samtliga Elfsborgare till vår traditionsenliga fotbollsturnering som i år kommer spelas på det underlag vi alla älskar mest…PLAST! Guliganernas årliga fotbollsturnering kommer att spelas den 15:e juni 2013 på Borås Arena 2.

Matchupplägget är 7-manna lag (max 12 spelare per lag) och vi kan max ta emot 16 lag till turneringen. Även i år är det FÖRST TILL KVARN som gäller och anmälan är bindande.

Datum: 15 juni 2013 start 11.00 (lagregistrering sker 10.00)
Spelplats: Borås Arena 2
Avgift: 300 kr per lag betalas in i förväg. Mer om detta vid bekräftelsemail efter anmälan.
Anmälan: Välj en lagkapten, denne blir kontaktperson. Skicka sedan: Lagnamn, tröjfärg, telefonnummer, samtliga deltagares namn + personnummer till tobias.bornefalk@guliganerna.se

OBS! För att delta i fotbollsturneringen krävs det att samtliga deltagare är medlemmar i Guliganerna för 2013. Är du inte medlem kan du självklart bli detta direkt genom vår webbsida under fliken BLI MEDLEM.

Självklart kommer Guliganerna även att bjuda till festligheter och Gula Villan kommer att vara öppen från 18.00 där en gemensam fest samt resultatredovisning över hur turneringen har gått.

Guliganerna verkar för att vår årliga fotbollsturnering skall gå i god ton och vi kommer ber därför alla våra deltagare att tänka på att det är dina vänner du spelar mot. Vi rekommenderar dock att samtliga i laget har benskydd, för säkerhets skull.

Under turneringen kommer Guliganerna att finnas på plats med dryckesförsäljning och tilltugg. Missa heller inte vår populära tipspromenad där du kan vinna fina priser. Men framförallt, missa inte att anmäla DITT LAG REDAN IDAG!

Kommer du utifrån Borås och vill ha tips på boende över helgen? Ta kontakt med tobias.bornefalk@guliganerna.se så ska vi hitta ett bra alternativ. Vi är inte bara Boråsare i Guliganerna. ALLA medlemmar är välkomna.

Sista anmälningsdag 6 juni 2013, det går bra att anmäla laget innan och återkoppla med deltagarna innan 6 juni.

Förra årets segrare: Sjöbo Ultras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela