}

Guliganerna bjuder in till fotbollsturnering!

Skriven av Guliganerna den 13/05/2013 | Inga kommentarer

Nu är det äntligen dags igen!
Guliganerna vill bjuda in samtliga Elfsborgare till vår traditionsenliga fotbollsturnering som i år kommer spelas på det underlag vi alla älskar mest…PLAST! Guliganernas årliga fotbollsturnering kommer att spelas den 15:e juni 2013 på Borås Arena 2.

Matchupplägget är 7-manna lag (max 12 spelare per lag) och vi kan max ta emot 16 lag till turneringen. Även i år är det FÖRST TILL KVARN som gäller och anmälan är bindande.

Datum: 15 juni 2013 start 11.00 (lagregistrering sker 10.00)
Spelplats: Borås Arena 2
Avgift: 300 kr per lag betalas in i förväg. Mer om detta vid bekräftelsemail efter anmälan.
Anmälan: Välj en lagkapten, denne blir kontaktperson. Skicka sedan: Lagnamn, tröjfärg, telefonnummer, samtliga deltagares namn + personnummer till tobias.bornefalk@guliganerna.se

OBS! För att delta i fotbollsturneringen krävs det att samtliga deltagare är medlemmar i Guliganerna för 2013. Är du inte medlem kan du självklart bli detta direkt genom vår webbsida under fliken BLI MEDLEM.

Självklart kommer Guliganerna även att bjuda till festligheter och Gula Villan kommer att vara öppen från 18.00 där en gemensam fest samt resultatredovisning över hur turneringen har gått.

Guliganerna verkar för att vår årliga fotbollsturnering skall gå i god ton och vi kommer ber därför alla våra deltagare att tänka på att det är dina vänner du spelar mot. Vi rekommenderar dock att samtliga i laget har benskydd, för säkerhets skull.

Under turneringen kommer Guliganerna att finnas på plats med dryckesförsäljning och tilltugg. Missa heller inte vår populära tipspromenad där du kan vinna fina priser. Men framförallt, missa inte att anmäla DITT LAG REDAN IDAG!

Kommer du utifrån Borås och vill ha tips på boende över helgen? Ta kontakt med tobias.bornefalk@guliganerna.se så ska vi hitta ett bra alternativ. Vi är inte bara Boråsare i Guliganerna. ALLA medlemmar är välkomna.

Sista anmälningsdag 6 juni 2013, det går bra att anmäla laget innan och återkoppla med deltagarna innan 6 juni.

Förra årets segrare: Sjöbo Ultras

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!