}

Guliganerna tar avstånd!

Skriven av Guliganerna den 29/11/2013 | Inga kommentarer

Vi har nyss blivit informerade om ett par klistermärken som någon skall ha fäst på Borås Tidnings bilar igår kväll.

Budskapet på dessa klistermären har uppfattats som hotfulla från BT, vilket vi förstår och vi tar också avstånd från dessa klistermärken.

Vi arbetar främst tillsammans IF Elfsborg i frågor kring vår kultur för att på bästa sätt utveckla de positiva krafterna som vi har kring våra föreningar.  Det är ett långsiktigt och vikigt arbete som vi tror på.

Vi i Guliganerna är och har alltid varit emot våld och rasism, och självklart är budskap som kan uppfattas som hot, inget som vi stå bakom.

/ Guliganernas styrelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!