}

Guliganerna tar avstånd!

Skriven av Guliganerna den 29/11/2013 | Inga kommentarer

Vi har nyss blivit informerade om ett par klistermärken som någon skall ha fäst på Borås Tidnings bilar igår kväll.

Budskapet på dessa klistermären har uppfattats som hotfulla från BT, vilket vi förstår och vi tar också avstånd från dessa klistermärken.

Vi arbetar främst tillsammans IF Elfsborg i frågor kring vår kultur för att på bästa sätt utveckla de positiva krafterna som vi har kring våra föreningar.  Det är ett långsiktigt och vikigt arbete som vi tror på.

Vi i Guliganerna är och har alltid varit emot våld och rasism, och självklart är budskap som kan uppfattas som hot, inget som vi stå bakom.

/ Guliganernas styrelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!