}

Info inför matcherna mot Celtic

Skriven av Guliganerna den 19/07/2013 | Inga kommentarer

Håller du precis som många andra på att planera inför matcherna mot Celtic och då kanske också en resa till Glasgow? Då kommer här lite info:

– När det gäller biljetter till hemmamatchen så gäller som vanligt att de som har seriebiljett har företräde på biljetterna. Klacken återigen att stå på sektionerna S1 och S2 där det finns ca 700 platser. Så se till att vara på hugget så att du verkligen får en plats i klacken!

– Just nu håller vi och IFE på att ta in offerter på att arrangera en resa dit. Blir det en resa kommer den att vara över dagen eller med en övernattning. SÅ FORT VI VET NÅGOT, VET NI DET MED!

– Vill du ha tips, veta hur andra planerat osv. så rekommenderar vi starkt den FB-grupp som finns för ändamålet: Elfsborg Europa Tour – Guliganerna

När vi får mer info så kommer den direkt att komma ut till er också!

VI STÅR TILLSAMMANS FÖR VÅRT LAG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!