}

Info inför matcherna mot Celtic

Skriven av Guliganerna den 19/07/2013 | Inga kommentarer

Håller du precis som många andra på att planera inför matcherna mot Celtic och då kanske också en resa till Glasgow? Då kommer här lite info:

– När det gäller biljetter till hemmamatchen så gäller som vanligt att de som har seriebiljett har företräde på biljetterna. Klacken återigen att stå på sektionerna S1 och S2 där det finns ca 700 platser. Så se till att vara på hugget så att du verkligen får en plats i klacken!

– Just nu håller vi och IFE på att ta in offerter på att arrangera en resa dit. Blir det en resa kommer den att vara över dagen eller med en övernattning. SÅ FORT VI VET NÅGOT, VET NI DET MED!

– Vill du ha tips, veta hur andra planerat osv. så rekommenderar vi starkt den FB-grupp som finns för ändamålet: Elfsborg Europa Tour – Guliganerna

När vi får mer info så kommer den direkt att komma ut till er också!

VI STÅR TILLSAMMANS FÖR VÅRT LAG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!