}

Inför avresa imorgon

Skriven av Guliganerna den 28/08/2013 | Inga kommentarer

Imorgon så är det äntligen dags! Nordsjälland borta!

Bussarna går ifrån parkeringen nedanför Gula Villan klockan 11:00 Vi ser gärna att ni tar med er jämna pengar för att underlätta för oss.

Betalningen kommer göras innan man går på bussen. Så bussarnas dörrar kommer ej öppnas innan vi har börjat ta emot betalning. I samband med betalning kommer vi se över allas medlemskort, så har med er detta. Är ni inte medlemmar går detta att lösa på plats.

Solhattar kommer delas ut i samband med betalning. Det är de 150 som anmälde sig först som får denna solhatt. Då vi är några fler än 150 så kommer några att bli utan. ALLA SOM FÅR HATT SKALL BÄRA DENNA PÅ MATCHEN!

När det gäller biljetter till matchen så kan man köpa dessa i spärren. Elfsborg informerar följande:

Det kommer nu även att finnas möjlighet att köpa biljett på plats vid arenan före match, direkt från biljettluckorna. Dessa biljetter kostar 145DEK för vuxna och 70DEK för barn/ungdomar 8-17år. OBS: I luckan gäller kontant betalning eller VISA-kort och Dankort. Det verkar alltså inte som att mastercard accepteras!

Respektera bussvärdarna imorgon och röj med värdighet! Förhoppningsvis har vi årets bästa resa framför oss.

Heja di gule – Framåt mot Europa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!