}

Information till bussresenärer som åker till Liege

Skriven av Guliganerna den 08/12/2013 | Inga kommentarer

På onsdag 20.00 åker äntligen vår buss till Liege! Trots att matchen inte betyder någonting så har vi inte många platser kvar i vår buss som rullar. Det är mycket glädjande och visar vilka bra supportrar vi är.

Som ni antagligen redan vet så kommer spelare, ledare och kanslipersonal hos IF Elfsborg bjuda alla supportrar på inträdet till matchen. Ni som åker med Guliganernas buss behöver inte tänka på att hämta ut era biljetter. Vi i Guliganerna kommer hämta ut era biljetter och dela ut dessa på bussen på onsdag.

Ni som inte har betalt resan, se till att få gjort det innan onsdag. För er som inte har anmält er, det finns fortfarande platser kvar!

Har ni några frågor, ring/smsa Glenn på 0706193457 eller maila resor@guliganerna.se.

På onsdag åker vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!