}

Information till bussresenärer som åker till Liege

Skriven av Guliganerna den 08/12/2013 | Inga kommentarer

På onsdag 20.00 åker äntligen vår buss till Liege! Trots att matchen inte betyder någonting så har vi inte många platser kvar i vår buss som rullar. Det är mycket glädjande och visar vilka bra supportrar vi är.

Som ni antagligen redan vet så kommer spelare, ledare och kanslipersonal hos IF Elfsborg bjuda alla supportrar på inträdet till matchen. Ni som åker med Guliganernas buss behöver inte tänka på att hämta ut era biljetter. Vi i Guliganerna kommer hämta ut era biljetter och dela ut dessa på bussen på onsdag.

Ni som inte har betalt resan, se till att få gjort det innan onsdag. För er som inte har anmält er, det finns fortfarande platser kvar!

Har ni några frågor, ring/smsa Glenn på 0706193457 eller maila resor@guliganerna.se.

På onsdag åker vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!