}

Kallelse till supporterdialogmöte

Skriven av Guliganerna den 12/05/2013 | Inga kommentarer

Vårens första dialogmöte kommer att äga rum på IF Elfsborgs kansli 18.00 den 22 Maj. Alla som önskar är välkomna för att diskutera de frågor man är intresserad av rörande matcharrangemang, service, säkerhet osv.

För att föra upp en fråga på dagordningen maila eric.sjolin@elfsborg.se. Vi uppmanar alla som önskar att delta att maila samma mailadress med en föranmälan för att vi praktiskt ska kunna förbereda på bästa sätt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!