}

Kampanj på supporterkortet!

Skriven av Guliganerna den 02/06/2013 | Inga kommentarer

Då vi nu har gått in i ett litet uppehåll när det gäller fotbollen så tänker vi att det är ett perfekt tillfälle att sälja några till supporterkort. Vi sänker nu priset på det! Det är 9 bortamatcher kvar, (Malmö, Åtvidaberg, AIK, IFK, Djurgården, Mjällby, BP, Syrianska och Gefle). I snitt tar dessa 150 kr/person.

Vi sänker priset på supporterkortet från 1000 kr till 600 kr. Det räcker alltså att om du har tänkt att gå på 4 matcher utav de 9 resterande så sparar du genom att köpa det. Plus att pengarna går till IF Elfsborg och inte till respektive förening. Vi har 40 kort kvar så det är först till kvarn!

Maila: emelie.haglund@guliganerna.se för att boka ditt kort!

Snart närmar vi oss semestertider och då vill väl ingen missa IF Elfsborgs bortamatcher?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!