}

Kampanj på supporterkortet!

Skriven av Guliganerna den 02/06/2013 | Inga kommentarer

Då vi nu har gått in i ett litet uppehåll när det gäller fotbollen så tänker vi att det är ett perfekt tillfälle att sälja några till supporterkort. Vi sänker nu priset på det! Det är 9 bortamatcher kvar, (Malmö, Åtvidaberg, AIK, IFK, Djurgården, Mjällby, BP, Syrianska och Gefle). I snitt tar dessa 150 kr/person.

Vi sänker priset på supporterkortet från 1000 kr till 600 kr. Det räcker alltså att om du har tänkt att gå på 4 matcher utav de 9 resterande så sparar du genom att köpa det. Plus att pengarna går till IF Elfsborg och inte till respektive förening. Vi har 40 kort kvar så det är först till kvarn!

Maila: emelie.haglund@guliganerna.se för att boka ditt kort!

Snart närmar vi oss semestertider och då vill väl ingen missa IF Elfsborgs bortamatcher?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!