}

Komplett biljettinfo inför IF Elfsborg-FC Nordsjaelland 22/8

Skriven av Guliganerna den 13/08/2013 | Inga kommentarer

Komplett biljettinfo inför IF Elfsborg vs FC Nordsjaelland 22/8. Klacksektioner är likt föregående Europa-matcher S1 och S2.

För dig med seriebiljett på Elfsborgsläktaren.
Idag eller imorgon kommer du att få hem ett vykort med bokningsnummer, med det kan du hämta ut din reserverade klackbiljett för 100 kr innan fredag. På http://elfsborg.ebiljett.nu/ går du in under fliken ”hämta reservation” för att själv köpa/skriva ut biljetten. Alternativt kan du hämta ut den på Borås Turistbyrå eller IFEs andra ombud. Efter fredag släpps de reserverade platserna och vem som helst kan då boka din plats, men då för priset 150 kr.

För dig utan seriebiljett:
Du köper med fördel på sektion S2 för att få biljett på klacksektionen, det är sedan fri placering på matchen. Priset för dig utan seriebiljett är 150 kr vuxen och 100 kr ungdom. (Ett tips, köp seriebiljett nästa år!)

För dig som vill sitta i närheten av klacken:
Sektion R2 på Ålgårdsläktaren är sittplats i direkt anslutning till klacksektionen, perfekt för dig som vill sitta och ändå sjunga med.

Innan Celtic-matchen var klacksektionerna slutsålda flera dagar innan match, köp din biljett omgående!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!