}

Komplett biljettinfo inför IF Elfsborg-FC Nordsjaelland 22/8

Skriven av Guliganerna den 13/08/2013 | Inga kommentarer

Komplett biljettinfo inför IF Elfsborg vs FC Nordsjaelland 22/8. Klacksektioner är likt föregående Europa-matcher S1 och S2.

För dig med seriebiljett på Elfsborgsläktaren.
Idag eller imorgon kommer du att få hem ett vykort med bokningsnummer, med det kan du hämta ut din reserverade klackbiljett för 100 kr innan fredag. På http://elfsborg.ebiljett.nu/ går du in under fliken ”hämta reservation” för att själv köpa/skriva ut biljetten. Alternativt kan du hämta ut den på Borås Turistbyrå eller IFEs andra ombud. Efter fredag släpps de reserverade platserna och vem som helst kan då boka din plats, men då för priset 150 kr.

För dig utan seriebiljett:
Du köper med fördel på sektion S2 för att få biljett på klacksektionen, det är sedan fri placering på matchen. Priset för dig utan seriebiljett är 150 kr vuxen och 100 kr ungdom. (Ett tips, köp seriebiljett nästa år!)

För dig som vill sitta i närheten av klacken:
Sektion R2 på Ålgårdsläktaren är sittplats i direkt anslutning till klacksektionen, perfekt för dig som vill sitta och ändå sjunga med.

Innan Celtic-matchen var klacksektionerna slutsålda flera dagar innan match, köp din biljett omgående!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!