}

Lördagsmatch på Hisingen för bara 100:-!

Skriven av Guliganerna den 18/05/2013 | Inga kommentarer

Häng med till Hisingen!

Häng med till Hisingen!

Vi är inne i en bra period nu och har två viktiga matcher framför oss nästa vecka då vi möter Helsingborg borta och BP hemma. Men vi väljer ändå att släppa info till nästa bortamatch som är Häcken borta lördag 1 juni!

Förra året var vi många på plats på Rambergsvallen och vi ser stora möjligheter att ta över Hisingen även i år. Många bussar ska fyllas och mycket folk ska ta sig till Rambergsvallen. Vi ska visa vilka som är svenska mästare!

Vi kommer att ha pubuppladdning på samma ställe som ifjol, nämligen Adas bar. Vi har fått ett specialerbjudande där vi får hamburgertallrik + öl/vin/cider/läsk för 129:-!

Häng med till Hisingen!

Datum: Lördag 1/6
Avresa: 12:00
Matchstart: 16:00
Medlemspris: 100:-
Sista anmälningsdag: Tisdag 28/5
Övrigt: Pubuppladdning på Adas bar. Hamburgertallrik + ett glas öl/vin/cider/läsk kostar 129:-.

Anmäl er här: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!