}

Problem med biljetterna till CL-kvalet

Skriven av Guliganerna den 30/06/2013 | Inga kommentarer

Vi har tidigare skrivit att IFE har skickat ut brev till alla med seriebiljett, där man fått inloggningsuppgifter så att man skall kunna köpa sin biljett till matchen i CL-kvalet.

Vi har förstått att det uppstått problem för många och att man inte kunnat ”ladda” sin seriebiljett som planerat. Det har även varit problem att hämta ut biljetter på turistbyrån.

Vi har kontaktat IFE och informerat om problemet och de rekommenderar alla att läsa följande länk och på så sätt försäkra sig om sin biljett!

KLICKA HÄR! 

Alla med seriebiljett kommer självklart få möjligheten att köpa biljetter till våra sektioner på S1 & S2 till vårt rabatterade pris.

Observera att ni skall spara ert papper med inloggningsuppgifter. Dessa gäller även till kvalomgång 3.

Vi lovar att komma med tydligare information hur man skall gå till väga så fort vi kan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!