}

Problem med biljetterna till CL-kvalet

Skriven av Guliganerna den 30/06/2013 | Inga kommentarer

Vi har tidigare skrivit att IFE har skickat ut brev till alla med seriebiljett, där man fått inloggningsuppgifter så att man skall kunna köpa sin biljett till matchen i CL-kvalet.

Vi har förstått att det uppstått problem för många och att man inte kunnat ”ladda” sin seriebiljett som planerat. Det har även varit problem att hämta ut biljetter på turistbyrån.

Vi har kontaktat IFE och informerat om problemet och de rekommenderar alla att läsa följande länk och på så sätt försäkra sig om sin biljett!

KLICKA HÄR! 

Alla med seriebiljett kommer självklart få möjligheten att köpa biljetter till våra sektioner på S1 & S2 till vårt rabatterade pris.

Observera att ni skall spara ert papper med inloggningsuppgifter. Dessa gäller även till kvalomgång 3.

Vi lovar att komma med tydligare information hur man skall gå till väga så fort vi kan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!