}

Se när Anders Svensson krossar Österrike!

Skriven av Guliganerna den 08/10/2013 | Inga kommentarer

sz5ca2fc[1]Just nu är det landslagsuppehåll för våra gula Eleganter och vårt landslag står inför två tuffa matcher. Först ut är matchen emot Österrike på fredag. Matchen kommer att visas i Gula Villan och ni är varmt välkomna att heja fram Anders Svensson tillsammans med likasinnade.

Gula Villan kommer öppna 18:30 så man hinner med två timmars uppladdning innan matchen börjar 20:30.

Det kommer att serveras varma mackor och det kommer säljas läsk och godis. Vill man ha något annat får man ta med sig det själv.

Det kommer vara ett matchtips under matchen som kommer kosta 20:-. Halva summan går till GTS.

Varmt välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!