Guliganerna

Guliganerna

SERIEBILJETT 2013 – Vi står tillsammans för vårt lag

Elfsborgs Fästning ditt och mitt andra hem!  

Elfsborgsvänner – det vi skapade 4 november 2012 satte en ny ribba för vad vi kan uppnå!  Stämningen på guldmatchen var stundtals helt otrolig och det har många olika personer vittnat om efteråt. Ett tifo på hela arenan, många som deltog i sångerna och en otrolig inlevelse från alla läktare. Ett tag i andra halvlek när stora delar av sittplats hoppade med i ”hoppa om du älskar IF Elfs-borg” trodde man knappt att man befann sig på en Elfsborgsmatch.

Kring IF Elfsborg pratar vi ofta om ”vi tillsammans”, och det är verkligen vår styrka som förening och supportrar. I en stad med strax över 100 000 invånare är det otroligt starkt att återigen ligga på över 10 500 i snitt hemma på Borås Arena. Sedan arenan invigdes 2005 är matcherna som vårt IFE har förlorat på hemmaplan lätträknade. 2012 lyckades ingen slå oss hemma i Allsvenskan och spelarna pratar ofta om den trygghet och stöd de känner på hemmaplan – på vår fästning!

Vi har en enormt stor potential att fortsätta utveckla stödet på Borås Arena, att än mer skapa en ointaglig fästning. Ett av de avgörande stegen är att få fler att köpa seriebiljett. Det skapar en starkare grund att bygga publikintresset kring IFE på. Inför 2012 började vi att arbeta mer aktivt för att sälja guligan seriebiljetter på Elfsborgsläktaren och sålde direkt över 300. Inför 2013 är vi övertygade om att det finns många som ser 6-7-8 hemmamatcher per säsong och lika väl skulle kunna köpa sin första seriebiljett. Målet är att sälja 500 seriebiljetter i klacken – det fixar vi!

Gör dig klar inför säsongen 2013 genom det självklara valet att köpa seriebiljett!
– Du är med och stöttar samt skapar större intresse för IF Elfsborg.
– Det är ekonomiskt fördelaktigt, se sammanställningen hur mycket du sparar jämfört med att köpa lösbiljetter. (Som guligan på ståplats kan du missa nästan halva säsongen och ändå gå plus!)
– Du slipper stå i kö på matchdagar för att köpa biljett utan kan gå rakt in och scanna av ditt kort. Kan du inte gå själv, kan du låna ut kortet till en kompis.
– Du har förtur till Champions League-kvalet. Mot Valencia 2007 sålde hela arenan slut på 30 minuter. Då var det otroligt skönt att ha en plats bokad i förväg.

– Träningsmatcher och Svenska Cup hemmamatcher ingår
– Du får en unik halsduk som enbart är för seriebiljettsinnehavare

För dig som haft seriebiljett 2012 har det kommit ett utskick med erbjudande om att förnya sin plats. Där finns info om hur man ska gå tillväga för att betala sin seriebiljett. Betala gärna din seriebiljett så tidigt du kan för att vara med och skapa större intresse. Kan du inte betala hela summan på en gång går det att dela upp och delbetala.

Om du inte haft seriebiljett tidigare så går det att beställa via elfsborg.se Har du frågor kring seriebiljetter så är du välkommen att kontakta Jonas Kallin på biljetter@elfsborg.se

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA DIN SERIEBILJETT!

Ett svar

  1. Pingback: Fler än någonsin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela