}

Spelschemat är här!

Skriven av Guliganerna den 10/06/2013 | Inga kommentarer

Nu är det snart dags!

I år blir spelformen något annorlunda, alla kommer få chansen mot alla lag!

I en rak grupp ger vi alla deltagande lag att spela mot varandra och därefter kommer slutspel att ske. 1:an i gruppen kommer få möta 4:an och 2:an och 3:an möts i semifinaler. Därefter spelas final med stort F.

Spelschema kommer sitta väl synligt på plats och vi ber samtliga deltagare att vara på plats senast 10.00 för lagregistrering och informationsgenomgång.

Fina utmärkelser utlovas till de spelare och lag som presterar riktigt bra.

Deltagande lag
KK
Gamla Wisers
Yellow Fanatics
Elfsborgs äldre
DK
Sjöbo Ultras
Mixen
Hedvigsborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!