}

Styrelsemöte ikväll

Skriven av Guliganerna den 24/09/2013 | Inga kommentarer

Ikväll, den 24 september  håller Guliganerna styrelsemöte.

Några av punkter vi tar upp på styrelsemötet handlar om vår ekonomi, kommande aktiviteter och inte minst hur vi ska bli en bättre supporterförening för er medlemmar. Vad som kanske är mest aktuellt just nu är det kommande Europaspelet och resorna till de två bortamatcherna som återstår i Europa senare i höst/vinter.

Om ni har några frågor eller funderingar ni vill att vi ska ta upp på mötet vänligen hör av er till: info@guliganerna.se

Vi räknar med att hålla på fram till kl 21.00 så tveka inte att höra av er om ni kommer på något under kvällen som i vill att vi ska diskutera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!