}

Tack Jörgen och välkommen Klas

Skriven av Guliganerna den 30/09/2013 | Inga kommentarer

Vi tackar Jörgen Lennartsson för hans tid som tränare för IF Elfsborgs A-lag. Vi vill speciellt tacka han för att han ledde Eleganterna till föreningens sjätte guld under förra säsongen samt Europa League-gruppspelet i år.

Tack Jörgen för din insats för Idrottsföreningen Elfsborg!

Vi vill också passa på att välkomna Klas Ingesson som ny tränare för representationslaget i världens vackraste förening. Vi tror och hoppas nu att Klas ihop med Peter ska kunna leda föreningen mot ännu fler framgångar!

Vi vill avsluta med att uppmana SAMTLIGA till att dyka upp på torsdag och stötta IFE i vår första hemmamatch i Europa League-gruppspelet i matchen mot Standard Liège!

 

Guliganerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!