}

Tack Jörgen och välkommen Klas

Skriven av Guliganerna den 30/09/2013 | Inga kommentarer

Vi tackar Jörgen Lennartsson för hans tid som tränare för IF Elfsborgs A-lag. Vi vill speciellt tacka han för att han ledde Eleganterna till föreningens sjätte guld under förra säsongen samt Europa League-gruppspelet i år.

Tack Jörgen för din insats för Idrottsföreningen Elfsborg!

Vi vill också passa på att välkomna Klas Ingesson som ny tränare för representationslaget i världens vackraste förening. Vi tror och hoppas nu att Klas ihop med Peter ska kunna leda föreningen mot ännu fler framgångar!

Vi vill avsluta med att uppmana SAMTLIGA till att dyka upp på torsdag och stötta IFE i vår första hemmamatch i Europa League-gruppspelet i matchen mot Standard Liège!

 

Guliganerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!