Guliganerna

Guliganerna

Tillsammans är vi starka – Guliganerna gör en insats till Barncancerfonden

I samband med matchen mot Helsingborg (guliganmatchen) kommer Guliganerna ha en insamling på Borås Arena för Barncancerfonden. Vi kommer att stå med våra bössor runt om på arenan, så skänk en slant liten som stor.

Guliganerna har haft många lyckade insamlingar under åren och i år tänker vi köra insamling till Barncancerfonden.

Guliganerna står på marknaden den 27/28 september och även där kommer man kunna ge sitt bidrag till Barncancerfonden. Man kommer även där kunna köpa ”Ellas Änglar”. De kommer att finnas i två olika storlekar. De största kan man köpa för 50 kr, den andra kostar 25 kr. Vi kommer även sälja örhängen som kostar 50 kr paret. Köper man detta kommer hälften att gå till ”Ellas Änglars-insamling” och hälften går till Guliganernas insamling. Allt går alltså till barncancerfonden.

Under marknaden kommer vi också att sälja lotter, det är utlottning för en av spelarnas europatröja. Även här går alla pengar till Barncancerfonden.

Av de cirka 1,6 miljoner barn som finns i Sverige är det 250-300 som insjuknar i cancer varje år. Vilket är nästan ett barn per dag. Vi kan skänka en slant i bössorna och där med finansiera forskning och utbildning inom barncancerområdet.

För er som inte befinner sig i Borås kan även du ge ditt bidrag. Vi har startat en insamlingssida på Barncancerfondenshemsida, där du kan skänka pengar direkt till Guliganernas ”bössa”.
Vi har ett mål att få in 15 000 kr under denna helg. Hjälp oss nå målet!

111garissa_1714499c

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela