}

Tre bussar till Nordsjälland fyllda

Skriven av Guliganerna den 25/08/2013 | Inga kommentarer

Den går tufft för IF Elfsborg just nu, då är det extra skoj att se att vi supportrar i alla fall ställer upp. I dag visade klacken hjärta och till torsdag så är tre bussar fyllda till sista stol för den viktiga bortamatchen mot FC Nordsjälland.

De sista bekräftelserna till den tredje bussen kommer att skickas ut ikväll. Håll koll på bekräftelserna så ni vet att ni får plats i våra bussar.

Sista anmälningsdag är imorgon. Men det betyder inte att vi kommer boka en fjärde buss. Det krävs väldigt mycket fler anmälningar då den ekonomiska risken är för stor för föreningen. Så anmäler sig inte väldigt många imorgon kommer ej en fjärde buss bokas.

Är ni anmälda och inte kan åka med är det extremt viktigt att ni mailar resor@guliganerna.se och avanmäler er. Dels så kan vi plocka in fler guliganer på resan och sen så slipper ni betala resan utan att åka få med.

Framåt mot Europa! Nu visar vi supportrar vilka som är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!