}

Tre bussar till Nordsjälland fyllda

Skriven av Guliganerna den 25/08/2013 | Inga kommentarer

Den går tufft för IF Elfsborg just nu, då är det extra skoj att se att vi supportrar i alla fall ställer upp. I dag visade klacken hjärta och till torsdag så är tre bussar fyllda till sista stol för den viktiga bortamatchen mot FC Nordsjälland.

De sista bekräftelserna till den tredje bussen kommer att skickas ut ikväll. Håll koll på bekräftelserna så ni vet att ni får plats i våra bussar.

Sista anmälningsdag är imorgon. Men det betyder inte att vi kommer boka en fjärde buss. Det krävs väldigt mycket fler anmälningar då den ekonomiska risken är för stor för föreningen. Så anmäler sig inte väldigt många imorgon kommer ej en fjärde buss bokas.

Är ni anmälda och inte kan åka med är det extremt viktigt att ni mailar resor@guliganerna.se och avanmäler er. Dels så kan vi plocka in fler guliganer på resan och sen så slipper ni betala resan utan att åka få med.

Framåt mot Europa! Nu visar vi supportrar vilka som är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!