}

Uppladdning inför Liege! 16:00 på Lilla Bränneriet.

Skriven av Guliganerna den 02/10/2013 | Inga kommentarer

302841_487791407922049_1082881059_n[1]Imorgon så är det dags för höstens första hemmamatch i Europa Leagues gruppspel. Tändningen bör vara på topp och ni borde ha köpt era biljetter vid det här laget.

Matchen börjar 21.05 så vi hinner med en lång uppladdning på Lilla Bränneriet tillsammans med alla gulsvarta supportrar. Lilla Bränneriet öppnar upp för oss redan 16. ALLA ELFSBORGARE ÄR VÄLKOMNA och det är obligatorisk närvaro som gäller!

Lilla Bränneriet kommer servera sin omtyckta taco-buffé.

Kom till Brännan! Framåt mot Europa!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!