}

Uppladdning mot Åtvidaberg på Lilla Bränneriet – uppdaterad!

Skriven av Guliganerna den 02/07/2013 | Inga kommentarer

Nu på lördag är det återigen dags för hemmamatch. Denna gången mot ett formstarkt Åtvidaberg som tagit tre raka segrar. Ditt stöd behövs nu mer än någonsin och för att skapa en extra go stämning på matchen kommer vi därför att öppna upp Lilla Bränneriet från 13.00.

Eftersom vi har fått glädjande nyheter att IF Elfsborg och Anders Svensson är överens om en fortsättning i IFE, ”firar” vi nu detta med tacobuffe på Lilla Bränneriet. Priset för denna är 79kr (ink läsk/lättöl).
Som vanligt har vi billigare öl/cider för medlemmar i Guliganerna, priset är 45 kr.

Välkomna! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!