Guliganerna

Guliganerna

Vi ska vidare

På onsdag är det dags för årets match när vi ska slå Celtic med minst två mål hemma på vår fantastiska hemmaborg och i och med det ta oss ett stort steg mot CL-gruppspel! Här kommer all info du behöver att ha koll på inför matchen:

KÖP BILJETT
Är du helt slö i huvudet och inte köpt biljett till matchen än så är det minst sagt dags nu.. Klacken på sektionerna S1 och S2 är redan slutsåld så för er som ändå vill bidra till stämningen rekommenderas sektion R2.

FYLL SANDWALLS
Inför matchen ska Sandwalls plats och dess uteserveringar koka! Vi börjar fylla Lilla Bränneriet redan från kl. 15.00 (eller ännu tidigare om du fortfarande råkar att ha semester) och kör sedan vidare med resterande ställen. På Lilla Bränneriet gäller som vanligt förmånliga medlemspriser!

ÅRETS STÄMNING
Väl på arenan ska vi redan från uppvärmningen och framåt skapa årets bästa jävla stämning. Vi räknar med att samtliga sektioner kommer att vara redigt taggade och med klacken som hjärta kommer att bära fram Eleganterna på plan till stordåd! Inte heller Celtics supportrar ska något som helst att säga till om på vår fästning!

Se nu till att tagga ordentligt för det här är av VÅR chans att visa upp oss i Europa!

Ett svar

  1. Såg ut att inte bli någon resa för min del först. Men ditt inlägg fick mig snabbt bestämd till att jag tar mig tid! Nu ska vi på R2 och bortöver se till att klacken breddas. Fullt stöd för Celtickross! Framåt, framåt framåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela