}

Vi ska vidare

Skriven av Guliganerna den 05/08/2013 | En kommentar

På onsdag är det dags för årets match när vi ska slå Celtic med minst två mål hemma på vår fantastiska hemmaborg och i och med det ta oss ett stort steg mot CL-gruppspel! Här kommer all info du behöver att ha koll på inför matchen:

KÖP BILJETT
Är du helt slö i huvudet och inte köpt biljett till matchen än så är det minst sagt dags nu.. Klacken på sektionerna S1 och S2 är redan slutsåld så för er som ändå vill bidra till stämningen rekommenderas sektion R2.

FYLL SANDWALLS
Inför matchen ska Sandwalls plats och dess uteserveringar koka! Vi börjar fylla Lilla Bränneriet redan från kl. 15.00 (eller ännu tidigare om du fortfarande råkar att ha semester) och kör sedan vidare med resterande ställen. På Lilla Bränneriet gäller som vanligt förmånliga medlemspriser!

ÅRETS STÄMNING
Väl på arenan ska vi redan från uppvärmningen och framåt skapa årets bästa jävla stämning. Vi räknar med att samtliga sektioner kommer att vara redigt taggade och med klacken som hjärta kommer att bära fram Eleganterna på plan till stordåd! Inte heller Celtics supportrar ska något som helst att säga till om på vår fästning!

Se nu till att tagga ordentligt för det här är av VÅR chans att visa upp oss i Europa!

Ett svar till “Vi ska vidare”

  1. Robin Bubba Svensson skriver:

    Såg ut att inte bli någon resa för min del först. Men ditt inlägg fick mig snabbt bestämd till att jag tar mig tid! Nu ska vi på R2 och bortöver se till att klacken breddas. Fullt stöd för Celtickross! Framåt, framåt framåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!