}

Vila i frid Ivan Sisa.

Skriven av Guliganerna den 19/12/2013 | 2 kommentarer

944822_682566698444518_381286772_n[1]IF Elfsborg och Guliganerna är idag en stor profil fattigare. Ivan Sisa, för många känd som ”mannen med blommorna” har efter en tids sjukdom lämnat oss i sorg. Ivan var ett levande exempel på fotbollens och supporterskapets storhet. När Ivan flyttade till Sverige och Borås blev gemenskapen i Guliganerna en viktig del av hans liv som vi vet betydde otroligt mycket. Vi minns alla de gånger Ivan lämnat över blommor till den spelare som hade gjort sig förtjänt av det efter matcherna. Låt oss minnas Ivan och skänka honom en tanke varje gång vi framöver stämmer upp i ty just nu idag. Den gula rosen är till dig Ivan.

2 svar till “Vila i frid Ivan Sisa.”

  1. David Ahlgrand skriver:

    RIP IVAN!

  2. Christer Gustafsson skriver:

    Visste aldrig vad Ivan hette förrän nu men jag har aldrig varit på en Elfsborgsmatch utan att Ivan var där

    R I P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!