}

Vila i frid Ivan Sisa.

Skriven av Guliganerna den 19/12/2013 | 2 kommentarer

944822_682566698444518_381286772_n[1]IF Elfsborg och Guliganerna är idag en stor profil fattigare. Ivan Sisa, för många känd som ”mannen med blommorna” har efter en tids sjukdom lämnat oss i sorg. Ivan var ett levande exempel på fotbollens och supporterskapets storhet. När Ivan flyttade till Sverige och Borås blev gemenskapen i Guliganerna en viktig del av hans liv som vi vet betydde otroligt mycket. Vi minns alla de gånger Ivan lämnat över blommor till den spelare som hade gjort sig förtjänt av det efter matcherna. Låt oss minnas Ivan och skänka honom en tanke varje gång vi framöver stämmer upp i ty just nu idag. Den gula rosen är till dig Ivan.

2 svar till “Vila i frid Ivan Sisa.”

  1. David Ahlgrand skriver:

    RIP IVAN!

  2. Christer Gustafsson skriver:

    Visste aldrig vad Ivan hette förrän nu men jag har aldrig varit på en Elfsborgsmatch utan att Ivan var där

    R I P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!