}

Allsvensk premiär: Andra bussen full, nu fyller vi tredje!

Skriven av Guliganerna den 25/03/2014 | Inga kommentarer

Elfsborg-660Sex dagar kvar till säsongen 2014 drar igång och vi i Guliganerna har nu fyllt vår andra buss till premiärmatchen borta mot Åtvidaberg! Bra jobbat guliganer, ni har gjort ett grymt bra jobb!

Vi väljer därför att våga chansa och kommer satsa för en tredje buss. Kom igen nu, hjälp till!

  • Det är allsvensk premiär, det är obligatorisk närvaro!
  • Vi kommer behöva cirka 30-40 anmälningar till.
  • Resan kostar bara 150:-
  • Vi kommer stanna i Jönköping, så det går att hoppa på längs vägen.

Kom igen nu, tjata med er minst en polare. Och ni som tvekar, vad tvekar ni på? Ni tänker väl inte sitta hemma i soffan och dega?

Vi är IF Elfsborg, bäst i Sverige, världen och hela universum!

Allsvensk premiär! Åtvidabergs FF.

Avresa: Måndag 31/3 15.00
Matchstart: 19:00
Medlemspris: 150:- för alla
Sista anmälningsdag: Torsdag 27/3
Matstopp: Inget matstopp. Eftersom det är bortapremiär kommer vi göra allt vi kan för att med så många resenärer som möjligt. Vi har valt en så sen avresetid som det är möjligt, så bussen kommer åka raka vägen till arenan utan stopp. Vi kommer att köra raka vägen hem efter matchen för att vara hemma i god tid.

LÄS MER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!