}

Allsvensk premiär: Bussar stoppar i Jönköping och Linköping

Skriven av Guliganerna den 26/03/2014 | Inga kommentarer

Vi är oerhört glada över det höga anmälningstempot. Just nu är det 25 platser kvar i den tredje bussen och anmälningsformuläret är uppe tills att dessa platser är slut. Först till kvarn gäller!

Bussarna kommer stanna längs vägen och plocka upp folk. Vi har planerade stopp på följande ställen:

  •  Jönköping. Vid avfarten för A6 center kommer vi plocka upp folk.
  •  Linköping, ett snabbt stopp för att plocka upp folk i närheten.

När det gäller stoppen längs vägen så har vi väldigt ont om tid då vi har valt en sen avresetid. Så det gäller att ni är i tid, vi väntar inte på någon.

Vill ni hoppa på längs vägen anmäler ni er som vanligt och mailar sedan till resor@guliganerna.se. Det är samma kostnad som för alla vanliga resenärer som hoppar på i Borås.

Avresa: Måndag 31/3 15.00
Matchstart: 19:00
Medlemspris: 150:- för alla
Sista anmälningsdag: Torsdag 27/3
Matstopp: Inget matstopp. Eftersom det är bortapremiär kommer vi göra allt vi kan för att med så många resenärer som möjligt. Vi har valt en så sen avresetid som det är möjligt, så bussen kommer åka raka vägen till arenan utan stopp. Vi kommer att köra raka vägen hem efter matchen för att vara hemma i god tid.

NI ANMÄLER ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!