}

Allsvensk premiär: Bussar stoppar i Jönköping och Linköping

Skriven av Guliganerna den 26/03/2014 | Inga kommentarer

Vi är oerhört glada över det höga anmälningstempot. Just nu är det 25 platser kvar i den tredje bussen och anmälningsformuläret är uppe tills att dessa platser är slut. Först till kvarn gäller!

Bussarna kommer stanna längs vägen och plocka upp folk. Vi har planerade stopp på följande ställen:

  •  Jönköping. Vid avfarten för A6 center kommer vi plocka upp folk.
  •  Linköping, ett snabbt stopp för att plocka upp folk i närheten.

När det gäller stoppen längs vägen så har vi väldigt ont om tid då vi har valt en sen avresetid. Så det gäller att ni är i tid, vi väntar inte på någon.

Vill ni hoppa på längs vägen anmäler ni er som vanligt och mailar sedan till resor@guliganerna.se. Det är samma kostnad som för alla vanliga resenärer som hoppar på i Borås.

Avresa: Måndag 31/3 15.00
Matchstart: 19:00
Medlemspris: 150:- för alla
Sista anmälningsdag: Torsdag 27/3
Matstopp: Inget matstopp. Eftersom det är bortapremiär kommer vi göra allt vi kan för att med så många resenärer som möjligt. Vi har valt en så sen avresetid som det är möjligt, så bussen kommer åka raka vägen till arenan utan stopp. Vi kommer att köra raka vägen hem efter matchen för att vara hemma i god tid.

NI ANMÄLER ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!