}

Anders representerar Guliganerna i Ingesson-laget

Skriven av Guliganerna den 02/12/2014 | Inga kommentarer

1924346_789994341035086_5465650954746842598_n[1]På lördag är det dags för Hedra Klas Ingesson-turneringen. Borås Arena öppnar 15.00 och en turnering startar vid 16.00. Nu börjar det annonseras ut vilka spelare som kommer spela i vilka lag.

Ett av lagen är Team Klas Ingesson. I laget som kommer coachas av Peter Wettergren så spelar bland annat Klas Ingessons söner och vänner till Klas som har spelat med honom under hans karriär. Vi i Guliganerna kommer även att ha en spelare i det laget. Anders Simonsson kommer representera Guliganerna.

Ni hittar mer info om turneringen på denna länk.

Guliganerna kommer vara på plats och sälja Klas-souvenirer. Vi kommer sälja mössa, halsduk och vår populära t-shirt. Läs mer här om det.

Vi i Guliganerna har en egen sektion på lördag. Det är sektionen A2 som vi är hänvisade till. Köp din biljett här.

Guligan tifo support kommer sälja en tifokalender. Läs mer om det här.

 

 

Mössa och halsduk med Klabbe-motiv kommer säljas. Klicka på bild för mer info.

Mössa och halsduk med Klabbe-motiv kommer säljas. Klicka på bild för mer info.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!