}

Anders representerar Guliganerna i Ingesson-laget

Skriven av Guliganerna den 02/12/2014 | Inga kommentarer

1924346_789994341035086_5465650954746842598_n[1]På lördag är det dags för Hedra Klas Ingesson-turneringen. Borås Arena öppnar 15.00 och en turnering startar vid 16.00. Nu börjar det annonseras ut vilka spelare som kommer spela i vilka lag.

Ett av lagen är Team Klas Ingesson. I laget som kommer coachas av Peter Wettergren så spelar bland annat Klas Ingessons söner och vänner till Klas som har spelat med honom under hans karriär. Vi i Guliganerna kommer även att ha en spelare i det laget. Anders Simonsson kommer representera Guliganerna.

Ni hittar mer info om turneringen på denna länk.

Guliganerna kommer vara på plats och sälja Klas-souvenirer. Vi kommer sälja mössa, halsduk och vår populära t-shirt. Läs mer här om det.

Vi i Guliganerna har en egen sektion på lördag. Det är sektionen A2 som vi är hänvisade till. Köp din biljett här.

Guligan tifo support kommer sälja en tifokalender. Läs mer om det här.

 

 

Mössa och halsduk med Klabbe-motiv kommer säljas. Klicka på bild för mer info.

Mössa och halsduk med Klabbe-motiv kommer säljas. Klicka på bild för mer info.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!