}

Andra bussen till Åtvidaberg är bokad!

Skriven av Guliganerna den 24/03/2014 | Inga kommentarer

Över 20 anmälningar till Åtvidaberg idag. Bra jobbat guliganer!
Den andra bussen är bokad och folket som är anmälda till den är bekräftade via mail. Det finns i skrivande stund bara 9 platser kvar i den andra bussen.

Kan det bli en tredje buss?
Det hänger på er! Sista anmälningsdag är på torsdag och vi kan fortfarande boka bussar. Men vi behöver 40-50 anmälningar till för att det skall vara ekonomiskt försvarbart.

Allsvensk premiär! Åtvidabergs FF.

Avresa: Måndag 31/3 15.00
Matchstart: 19:00
Medlemspris: 150:- för alla
Sista anmälningsdag: Torsdag 27/3
Matstopp: Inget matstopp. Eftersom det är bortapremiär kommer vi göra allt vi kan för att med så många resenärer som möjligt. Vi har valt en så sen avresetid som det är möjligt, så bussen kommer åka raka vägen till arenan utan stopp. Vi kommer att köra raka vägen hem efter matchen för att vara hemma i god tid.

NI ANMÄLER ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!