}

Biljettsläpp tågresa – 3/5 13.00 – Lilla Bränneriet

Skriven av Guliganerna den 02/05/2014 | Inga kommentarer

10312076_761812060516628_1109427008_n[1]Klockan 13.00 imorgon lördag 3 maj är det stort biljettsläpp vid Lilla Bränneriet!

Guliganerna kan för första gången stolt presentera en tågresa helt i egen regi och det gäller att vara på plats i tid i morgon för att du ska ha chansen att gå en av de åtråvärda tågbiljetterna!

Vi har ett begränsat antal biljetter och för att alla ska få chansen kommer vi därför endast köpa fyra biljetter per person.

De 25 första som köper biljett får en gratis halsduk!

Priset för tågbiljetten är endast: 350:- vill du dock betala med kort kostar det 400:-. Vi rekommenderar alla att vara på plats i god tid om du vill ha chansen att åka med på den här unika resan!

För de som i samband med släppet också vill passa på att snacka Elfsborg, hur jävla bra det går just nu samt käka lunch så serveras en taco-buffé för 79:- på Lilla Bränneriet i samband med biljettsläppet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!