}

Årets julklapp – Boken Olles Ellos

Skriven av Guliganerna den 08/12/2014 | Inga kommentarer

På medlemsmötet i förra veckan så valdes stora Elfsborgare in i vårt hall of fame. En som blev invald var Olle Blomqvist. Olle är grundaren av Ellos och en stor Elfsborgare som har hjälpt oss många gånger. I en tid där sponsorer uppmärksammas av fel anledningar så är Olle ett undantag. Olle är en sponsor som har hjälpt Elfsborg utan att kräva mycket tillbaka.

Lagom till jul har Olle valt att släppa en bok där alla intäkter går till IF Elfsborgs ungdomssektion. Det är en perfekt julklapp med andra ord!

Information om boken:

Läs den fängslande historien om Olle Blomqvists händelserika liv, från hans barndom i Småland fram till han säljer sitt livsverk till ICA. Här får ni möta Olle som privatperson, entreprenör och företagsledare. Att se människor och ge dem möjlighet att ta ansvar och växa har varit Olles ledstjärna som chef. En varm och rolig skildring även när livet ibland handlade om tuffa förhållanden. ”Hjälpsamhet från människor jag mött har bidragit till att det har gått så bra för mig,” säger Olle. ”Min förhoppning är att jag kan inspirera andra till att våga satsa. Det handlar inte om att uppfinna hjulet på nytt. Det räcker att göra någonting som någon annan har gjort, men göra det bättre!”

Bokens pris:

199:-

Boken går att köpa på följande ställen:

Ellos.se – klicka på länken för att köpa boken

Team Sportia

På IF Elfsborgs kansli

04-0321[1]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!