}

Bra biljettförsäljning inför DIF hemma!

Skriven av Guliganerna den 14/10/2014 | Inga kommentarer

10408953_815931918441328_5742108356855406836_n[1]Det är oerhört glädjande att se biljettförsäljningen inför årets sista match på Borås Arena. Söndag nästa vecka så spelar vi mot Djurgården klockan 17.30 och biljettförsäljningen tickar på i en rasande fart. Senaste rapporterna ifrån IF Elfsborg är att vi gått över 8.000 sålda biljetter och närmar oss 9.000 sålda. Då är det nästa två veckor till match, oerhört glädjande!

Om vi fortsätter sälja biljetter i detta tempot kan vi få se årets bästa publiksiffra. Snart passerar vi 10.000 sålda biljetter. Säkra din biljett med en gång, du köper biljett genom att klicka här.

IF Elfsborg satsar extra på denna matchen med följande koncept:

Ungdomens dag erbjuder alla föreningar att bjuda med sina ungdomar för att se matchen tillsammans till bra priser. En perfekt lagaktivitet som avslutning på säsongen. Läs mer här.

Årets tjejmatch arrangeras till förmån för att samla in pengar till Rosa Bandet. Alla kvinnor har möjlighet att köpa biljett till förevent och match för 100 kr. Läs mer här: 

Europa finns inom räckhåll, nu får vi göra vårt för att säkra platsen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!