}

Cupfinaltåget – Vi har biljetter kvar!

Skriven av Guliganerna den 03/05/2014 | Inga kommentarer

Vi hade idag ett mycket lyckat biljettsläpp av biljetterna till vårt finaltåg. Redan 08:30 var första personen på plats för att få sin tågbiljett. Flera hundra personer slöt upp och det var i lång kö redan vid 12.00.

Vi har biljetter kvar efter dagens försäljning.
Det kommer gå att köpa imorgon i samband med matchen mot IFK Göteborg. Vi kommer sälja biljetter på pubuppladdningen vid Gamle Port och på vår bortasektion.

Vi säljer tills biljetterna är slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!