}

E-Svenskan – Spela FIFA 15 och representera IF Elfsborg

Skriven av Guliganerna den 09/10/2014 | Inga kommentarer

FIFA15_Retro_IFElfsborg[1]Nu kan alla som vill spela i Allsvenkan: E-Svenskan! Det är ett nytt koncept där supportrar kan utmana sina vänner och Allsvenskans profiler i EA SPORTS FIFA 15 – och kvalificera sig till den TV-sända finalen.
Med den ena spelkontrollen i handen: Anders Svensson Elfsborg.
Med den andra: Du som supporter.
Matchen kan börja!

Dagdrömmar? Nej, verklighet, i oktober närmare bestämt. Då besöker Svensk Elitfotbolls nya, stora satsning E-Svenskan alla de 16 allsvenska klubbarna med start i Kalmar 6 oktober och målgång i Gävle 30 oktober.

Supportrar på varje plats får chansen att utmana varandra och klubbens spelare i FIFA 15. Vid varje plats utses en vinnare som, tillsammans med en av spelarna, representerar klubben i ett direktsänt slutspel den andra helgen i november i Stockholm.

När är vår uttagning?

Torsdag 16 oktober klockan 17.00 på Hotell Comfort Jazz som ligger på Allégatan.

Läs mer och anmäl er här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!