}

E-Svenskan – Spela FIFA 15 och representera IF Elfsborg

Skriven av Guliganerna den 09/10/2014 | Inga kommentarer

FIFA15_Retro_IFElfsborg[1]Nu kan alla som vill spela i Allsvenkan: E-Svenskan! Det är ett nytt koncept där supportrar kan utmana sina vänner och Allsvenskans profiler i EA SPORTS FIFA 15 – och kvalificera sig till den TV-sända finalen.
Med den ena spelkontrollen i handen: Anders Svensson Elfsborg.
Med den andra: Du som supporter.
Matchen kan börja!

Dagdrömmar? Nej, verklighet, i oktober närmare bestämt. Då besöker Svensk Elitfotbolls nya, stora satsning E-Svenskan alla de 16 allsvenska klubbarna med start i Kalmar 6 oktober och målgång i Gävle 30 oktober.

Supportrar på varje plats får chansen att utmana varandra och klubbens spelare i FIFA 15. Vid varje plats utses en vinnare som, tillsammans med en av spelarna, representerar klubben i ett direktsänt slutspel den andra helgen i november i Stockholm.

När är vår uttagning?

Torsdag 16 oktober klockan 17.00 på Hotell Comfort Jazz som ligger på Allégatan.

Läs mer och anmäl er här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!