}

Elfsborgsläktaren fylls på i ett bra tempo!

Skriven av Guliganerna den 28/05/2014 | Inga kommentarer

Omslagsbild

klabbeinsta3Söndagens match är glödhet. Klabbe kommer tillbaka, det är seriefinal och vi går mot årets hittills bästa publiksiffra. Folk verkar sluta upp och göra sitt för att fylla upp Borås Arena.

Försäljningen har framförallt satt igång på Elfsborgsläktaren med ett rejält tempo inför söndag. Flera hundra biljetter har sålts senaste dagarna. Mycket pekar på att vi gör vårt för att det blir slutsålt. Köp din biljett fort så du får plats, samt bidrar till haussen!

På söndag blir det en dag fylld med glädje och stolthet. Fixa din biljett med en gång!

KÖP DIN MATCHBILJETT MED EN GÅNG:http://elfsborg.ebiljett.nu/Home/tickets/88/False

SKÄNK PENGAR TILL CANCERFONDEN:http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=9075

GÅ MED I FÖLJANDE FACEBOOK-EVENT:https://www.facebook.com/events/1412074492410503/?fref=ts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!