}

Elfsborgspodden 26 juni: "Anders Eliasson" | Avsnitt 3

Skriven av Guliganerna den 28/02/2014 | 2 kommentarer

1970460_236378479878712_1520269005_n[1]I 26 junis tredje avsnitt så är det Mozze, Glenn och Kim som håller i programmet. Gästen är supportern Anders Eliasson. Det diskuteras lite mer lokal fotboll, en del kring målvakter och så avslutas programmet med en stor diskussion kring seriebiljetterna.

 

2 svar till “Elfsborgspodden 26 juni: "Anders Eliasson" | Avsnitt 3”

  1. Micael skriver:

    Strålande, ni växer varje avsnitt!!! Kanske ville hört nåt om Häcken matchen, men annars mycket intressant, sen får ni nog byta frågor, tror Anders hade lyssnat på programmet med Mian och svara fel på Kapten Blod med mening:)

  2. Tomas skriver:

    Måste säga att jag gladeligen hade betalt ett högre pris på bortamatcherna om det var för att Elfsborg var Sveriges bästa lag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!