Guliganerna

Guliganerna

Elfsborgspodden – 26 Juni: "Pilotavsnitt" | Avsnitt 1

1797345_231185437064683_1970378920_nDå var det äntligen dags, här är första avsnittet av 26 juni. Kim Eriksson, Anders Hultin, Glenn Holvik och Josef Borhammar tar er igenom ett ca 45 minuter långt avsnitt där ni får massor av dåliga skämt, pikar och så en hel del Elfsborg.

Lyssna, dela och ge oss era synpunkter! Detta är bara ett pilotavsnitt och vi behöver era åsikter för att kunna bli bättre.

Hoppas ni gillar det första avsnittet!

Direktlänk till podcast/mp3-fil

Podcasten kommer dyka upp på iTunes. Så håll utkik där om ni har en Apple-produkt.

8 svar

 1. Tyckte avsnittet var helt ok för att vara en pilot. Glenns radioröst tyckte jag var bäst medan Josefs micktekik var sämst.

  Annars tycker jag att ni växer in i det mer och mer så länge avsnittet håller på. Det skulle dock inte göra något med kanske en jingel när ni går mellan diskussionsområden eller när programmet avslutas.

  Dessutom så vore det nog bra om ni i framtiden har, om ni nu alltså inte redan har det, ett par punkter ni redan före ni sätter er ner och spelar in bestämt att ni ska avverka.

  Men kör hårt grabbar, jag tror att det här kommer bli kanon!

 2. Längtar redan till nästa avsnitt!! Klart vi ska ha höga förväntningar iår, fan vi är ju Elfsborg, förstaelvan är guldaspiranter så slipper vi tunga skador så blir detta kanon!!!

 3. Ett kul initiativ. Ju mer Elfsborg i etern desto bättre.
  Ha ett bättre manus till nästa program. Fler ”fasta punkter”. Lennart Persson är perfekt som punkt. Han skulle säkerligen leverera även live i studion.

  Förslag till hemliga gäster:
  – Anders Eliasson. Outspoken. Stryker ingen medhårs. Inte ens flintskalliga.
  – Jonas Classon – Hur länge håller rösten?
  – Andreas Augustsson. Tiden i Gais. Comeback? Lennartssons reaktion efter Gaismatchen?
  – Äldre/erfarnare Guliganer exempelvis Patrik Brandt, Hans Gabrielsson, Lennart Persson (igen) och Torbjörn Lindeberg. Historik och anekdoter finns i massor.
  – Busschaufför Andreas Lia. Motivering: Samma som ovan.
  – De nya uppflyttade spelarna som inte många förutom vi närmast sörjande har koll på och knappt det.
  – Försök plocka ”hemvändare” om de är hemma på semester lex Johan Wiland, Emir Bajrami, Denni Avdic, Samuel Holmén.
  – Fler äldre spelare. Daniel Ung nämndes i programmet. Kristoffer Arvhage, Thomas Ahlström. De kan berätta om när de själva spelade, kontra hur det är i dag och vad de gjorde efter sina karriärer och vad de gör idag. Arvhage jobbar exempelvis på City Gross.
  – Publikvärden Roger och Eric Sjölin. Kommentarer överflödiga.

 4. Förbaskat bra initiativ att göra podcast men våga ha olika åsikter, blir mer underhållande än att någon säger något och samtliga andra håller med! Bra pilot

 5. Fantastiskt ide och kul & intressant att lyssna på. Tänker att de ändå hade varit intressent med gäster som för er är självklara, så som Andreasson och Svensson . Då säkert många med mig, som är trogna gulsvarta men inte lika insatta som ni, lyssnar på detta! Heja er och ser fram emot många intressanta och roliga diskussioner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela