}

En vecka kvar: Hjälp oss fylla andra bussen!

Skriven av Guliganerna den 24/03/2014 | Inga kommentarer

Fåglarna har börjat kvittra och Thomas Wernersson har snart lämnat sitt allsvenska tips. Nu är det bara en vecka kvar till Allsvensk premiär mot Åtvidaberg borta!

Vi i Guliganerna vill att IF Elfsborg skall få ett bra stöd i årets första bortamatch och nu är det upp till er att fylla den andra bussen.

I skrivande stund så finns det cirka 20 platser kvar, och det skall vi väl hinna fylla? Ställ upp för era kompisar som är anmälda i den andra bussen!

ÅTVIDABERGS-RESA

Avresa: Måndag 31/3 15.00
Matchstart: 19:00
Medlemspris: 150:- för alla
Sista anmälningsdag: Torsdag 27/3
Matstopp: Inget matstopp. Eftersom det är bortapremiär kommer vi göra allt vi kan för att med så många resenärer som möjligt. Vi har valt en så sen avresetid som det är möjligt, så bussen kommer åka raka vägen till arenan utan stopp. Vi kommer att köra raka vägen hem efter matchen för att vara hemma i god tid.

ANMÄL ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!