}

En vecka kvar: Hjälp oss fylla andra bussen!

Skriven av Guliganerna den 24/03/2014 | Inga kommentarer

Fåglarna har börjat kvittra och Thomas Wernersson har snart lämnat sitt allsvenska tips. Nu är det bara en vecka kvar till Allsvensk premiär mot Åtvidaberg borta!

Vi i Guliganerna vill att IF Elfsborg skall få ett bra stöd i årets första bortamatch och nu är det upp till er att fylla den andra bussen.

I skrivande stund så finns det cirka 20 platser kvar, och det skall vi väl hinna fylla? Ställ upp för era kompisar som är anmälda i den andra bussen!

ÅTVIDABERGS-RESA

Avresa: Måndag 31/3 15.00
Matchstart: 19:00
Medlemspris: 150:- för alla
Sista anmälningsdag: Torsdag 27/3
Matstopp: Inget matstopp. Eftersom det är bortapremiär kommer vi göra allt vi kan för att med så många resenärer som möjligt. Vi har valt en så sen avresetid som det är möjligt, så bussen kommer åka raka vägen till arenan utan stopp. Vi kommer att köra raka vägen hem efter matchen för att vara hemma i god tid.

ANMÄL ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!