}

Europa League

Skriven av Guliganerna den 15/07/2014 | Inga kommentarer

På torsdag går IF Elfsborg in i Europa Leagues andra omgång, då vi möter Inter Baku från Azerbadjan på Borås Arena.

Efter att vi i flera år fått byta läktare vid Europamatcherna är vi äntligen tillbaka där vi hör hemma.

Ni medlemmar har efterfrågat att vi ska kunna stå på Elfsborgsläktaren även vid Europamatcherna och det har vi i styrelsen jobbat efter, nu har vi tillsammans med Elfsborgs hittat en lösning som är godkänd av UEFA.

Enligt regler krävs det stolar och det har vi nu satt in på en del av Elfsborgsläktaren. Självklart gör vi som alltid på vår läktare, Elfsborgsläktaren – Självklart ståplats!

När ni köper biljetter, står det S1 och S2 på biljetterna, detta eftersom den nya sektionen vi byggt inte finns inlagd i biljettsystemet. Men välj bara ”hemmaklack” när ni köper så löser det sig;http://elfsborg.ebiljett.nu/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!