}

Europa League

Skriven av Guliganerna den 15/07/2014 | Inga kommentarer

På torsdag går IF Elfsborg in i Europa Leagues andra omgång, då vi möter Inter Baku från Azerbadjan på Borås Arena.

Efter att vi i flera år fått byta läktare vid Europamatcherna är vi äntligen tillbaka där vi hör hemma.

Ni medlemmar har efterfrågat att vi ska kunna stå på Elfsborgsläktaren även vid Europamatcherna och det har vi i styrelsen jobbat efter, nu har vi tillsammans med Elfsborgs hittat en lösning som är godkänd av UEFA.

Enligt regler krävs det stolar och det har vi nu satt in på en del av Elfsborgsläktaren. Självklart gör vi som alltid på vår läktare, Elfsborgsläktaren – Självklart ståplats!

När ni köper biljetter, står det S1 och S2 på biljetterna, detta eftersom den nya sektionen vi byggt inte finns inlagd i biljettsystemet. Men välj bara ”hemmaklack” när ni köper så löser det sig;http://elfsborg.ebiljett.nu/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!