}

Extra buss till BP – maskerad inställd

Skriven av Guliganerna den 30/10/2014 | Inga kommentarer

ingessondrag2[1]

Gårdagen var ingen rolig dag och vi är många som sörjer att vår store hjälte Klas Ingesson har lämnat oss.

På lördag är det dags för nästa match. På den resan var det planerat att vi skulle ha maskeradtema, men det är något vi i Guliganerna har valt att ställa in. Då det känns fel att ha det i detta läge. Vi hoppas ni förstår och inte att vi inte har ställt till några problem för er.

Matchen på lördag kommer vara speciell och vår spelartrupp kommer behöva stort stöd på plats. Denna gång kommer vårt stöd verkligen behövas. Vi gör därför ett försök till att fylla en buss till, och vi uppmanar er verkligen att åka med. Det är en jobbig tid och tillsammans kan vi visa att vi är starka.

Istället för maskerad uppmanar vi er alla att ha på er Klabbe-tröjor. I vår webbshop kan du beställa om du inte har köpt någon.

Avresa: Lördag 1/11 06.30

Matchstart: 13.00

Medlemspris: 300:- för vuxen och 200:- för ungdom

Övrigt: Matstopp på både dit- och hemresa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!