}

Extra buss till BP – maskerad inställd

Skriven av Guliganerna den 30/10/2014 | Inga kommentarer

ingessondrag2[1]

Gårdagen var ingen rolig dag och vi är många som sörjer att vår store hjälte Klas Ingesson har lämnat oss.

På lördag är det dags för nästa match. På den resan var det planerat att vi skulle ha maskeradtema, men det är något vi i Guliganerna har valt att ställa in. Då det känns fel att ha det i detta läge. Vi hoppas ni förstår och inte att vi inte har ställt till några problem för er.

Matchen på lördag kommer vara speciell och vår spelartrupp kommer behöva stort stöd på plats. Denna gång kommer vårt stöd verkligen behövas. Vi gör därför ett försök till att fylla en buss till, och vi uppmanar er verkligen att åka med. Det är en jobbig tid och tillsammans kan vi visa att vi är starka.

Istället för maskerad uppmanar vi er alla att ha på er Klabbe-tröjor. I vår webbshop kan du beställa om du inte har köpt någon.

Avresa: Lördag 1/11 06.30

Matchstart: 13.00

Medlemspris: 300:- för vuxen och 200:- för ungdom

Övrigt: Matstopp på både dit- och hemresa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!