}

Gästblogg: Cupfinal – Ett sällsynt tillfälle

Skriven av Guliganerna den 14/05/2014 | Inga kommentarer

1487252_746115318756322_3971153209797584826_n11[1]Nu är det snart äntligen dags att spela en helt avgörande match om den totala segern igen. Ni vet de där matcherna som står utanför allt annat, när vinst är eufori och förlust helt plötsligt ingenting. Vi har blivit bra på de där matcherna och kan stolt minnas tillbaka på matcherna mot AIK och Assyriska när vi tog våra cupguld men också DIF och Åtvidaberg då vi tog våra senaste SM-guld. Vad jag dock vill att ni ska tänka på är att det ändå totalt inte handlat om fler än dessa fyra matcher där den absoluta segern stått på spel de 15 senaste åren. Där segern alltså på det där innerliga sättet påverkar dig, när vi är bäst och, när vi är de enda vinnarna och det bara är finns att fira kvar!

Tänk på det, fyra matcher och det i vad som är vår resultatmässigt starkaste period sedan början av 1940-talet! På söndag spelas återigen en match av den här digniteten, en match som gäller allt. Är du verkligen beredd att missa den? Tror du att chansen kanske snart kommer igen? Fundera på det en vända till och när du sedan också insett hur sällsynt det här så se till att haffa en sista tågbiljetterna, styr ihop en bil med polarna eller fixa annan transport för det är i Solna med de andra 1000 tillresta gulsvarta du ska vara på söndag. Det är i Solna vi tillsammans återigen ska se till att försvara våra gulsvarta färger och det är i Solna som vi nu på söndag tar hem 2000-talets femte titel till Borås!

INGENTING KAN STOPPA OSS!

Andreas Tranlöv

Medlem IF Elfsborg, Guliganerna och Yellow Fanatics

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!