}

Guligan Tifo Support har ingen lokal

Skriven av Guliganerna den 17/11/2014 | Inga kommentarer

Hej!

Vi Guligan Tifo Support står just nu utan lokal. Vi är en grupp unga tjejer och killar som sysslar med att göra läktararrangemang kring IF Elfsborgs matcher. Det kan vara allt från att måla stora läktarflaggor till att tillverka tusentals små flaggor eller att sammanföra pappersark till mönster.

Vår verksamhet är helt ideell och finansieras enbart genom små bidrag från en stor mängd privatpersoner. Vi får inga statliga bidrag eller liknande. Vår ekonomi är därför mycket begränsad.

Tidigare har vi fått låna lokaler av organisationer och privatpersoner men just nu står vi utan. Vi söker en större lokal där vi kan vara och måla, kraven är låga så hör gärna av dig om du har något som du tror kan passa oss. Vi kommer inte ha råd att betala någon större hyra då vi som vi nämnt ovan har mycket begränsade resurser.

Vi kommer använda lokalen främst kvällar och helger och kan tänka oss att dela den med andra. Det finns inga krav på uppvärmning eller liknande även om det såklart är att föredra.

Referenser från tidigare värdar kan lämnas.

Hör av er till guligantifosupport@guliganerna.se om ni har en lokal.

Mer info och bilder hittar ni här:
https://www.facebook.com/GuliganTifoSupport?fref=ts

10173641_746231715411349_8160769689816558328_n[1]

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!