}

Guliganerna bjuder in till möte om pyroteknik

Skriven av Guliganerna den 06/10/2014 | Inga kommentarer

12479_717776541590200_108740572_n[1]Tisdagen den 14/10 klockan 18.00 bjuder vi i Guliganerna in våra medlemmar för en diskussion kring pyroteknik. Vi kommer hålla mötet i Borås Arenas pressrum. Man kommer dit via receptionen till Borås Arena.

Det är viktigt att vi respekterar allas åsikter och vi vill att allas åsikter lyfts upp. Detta för att vi skall kunna föra en bra diskussion som utvecklar oss själva och vår förening. Pyrotekniken är en het fråga och vi ser en problematik kring det. Därför tror vi att en diskussion är bra, framförallt så vi i Guliganerna kan jobba vidare för det våra medlemmar tycker.

Maila glenn.holvik@guliganerna.se om du tänker dyka upp på mötet.

Info om mötet:

Datum: tisdag 14/10

Tid: 18.00

Plats: Borås Arenas pressrum

Anmälan: maila till glenn.holvik@guliganerna.se

Observera, detta mötet är för Guliganernas medlemmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!