}

Guliganerna bjuder in till möte om pyroteknik

Skriven av Guliganerna den 06/10/2014 | Inga kommentarer

12479_717776541590200_108740572_n[1]Tisdagen den 14/10 klockan 18.00 bjuder vi i Guliganerna in våra medlemmar för en diskussion kring pyroteknik. Vi kommer hålla mötet i Borås Arenas pressrum. Man kommer dit via receptionen till Borås Arena.

Det är viktigt att vi respekterar allas åsikter och vi vill att allas åsikter lyfts upp. Detta för att vi skall kunna föra en bra diskussion som utvecklar oss själva och vår förening. Pyrotekniken är en het fråga och vi ser en problematik kring det. Därför tror vi att en diskussion är bra, framförallt så vi i Guliganerna kan jobba vidare för det våra medlemmar tycker.

Maila glenn.holvik@guliganerna.se om du tänker dyka upp på mötet.

Info om mötet:

Datum: tisdag 14/10

Tid: 18.00

Plats: Borås Arenas pressrum

Anmälan: maila till glenn.holvik@guliganerna.se

Observera, detta mötet är för Guliganernas medlemmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!