}

Guliganerna på Borås vårmarknad

Skriven av Guliganerna den 22/05/2014 | Inga kommentarer

30 och 31 maj är det dags igen för vårmarknad. Guliganerna finns självklart på plats.
Vi kommer att stå på samma plats som förra årets höstmarknad. Vid Synsam på torggatan.

Våra nya souvenirer har kommit tills marknaden. Det kommer finnas tre nya olika motiv på t-shirtar. Ett motiv har ni sett med Ingesson (litet antal kvar, då det var förbeställning som gällde – först till kvarn!). En ny halsduk har också kommit.
Samt hoppas vi även få hem ett par jackor som vi har skickat på tryck. Dessa finns endast i 12 exemplar. Så först till kvarn!

Vi finns på plats:
Fredag: 10-18.
Lördag: 10-16. 

1239561_638658216168700_1611286237_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!