}

Gulsvart flaggdag: IF Elfsborg – IFK Norrköping

Skriven av Guliganerna den 15/07/2014 | Inga kommentarer

Den 27/7 utlyser vi gulsvart flaggdag där vi uppmanar alla Elfsborgare att hålla den gulsvarta fanan extra högt. Vi vill att det ska synas i hela Sjuhärad att IF Elfsborg spelar match samt öka inramningen på arenan med ett stort hav av gulsvarta flaggor.

Tips på hur du kan bidra på gulsvart flaggdag:
– Hissa en Elfsborgsflagga i flaggstången eller häng ut en genom lägenhetsfönstret eller från balkongen. Team sportia säljer flaggstångsflaggor med Elfsborgsemblemet.

– Köp en Elfsborgsläktaren-flagga på matchen för 40 :-. Alla pengar går oavkortat till tifogruppens verksamhet.

– Kom och måla en flagga med tifogruppen. GTS står för allt material som behövs, inga förkunskaper krävs och alla Elfsborgare är välkomna. Vill du måla en flagga med ett eget motiv går det jättebra. Mer info hitar du här:
https://www.facebook.com/events/1498810773688044/

-Måla eller sy en egen flagga. Guide för hur du kan gå tillväga hittar du här:
Flaggmålningsguide

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!