}

Premiär av Allsvenskan 31/3! Häng med till Åtvidaberg!

Skriven av Guliganerna den 24/02/2014 | Inga kommentarer

Allsvenskan närmar sig med stormsteg och snart är det dags för årets premiär. Vår premiär är måndagen 31/3 borta mot Åtvidabergs FF och vi i Guliganerna kommer göra allt för att få med mycket folk dit.

Klicka på bilden och printa ut. Det är ett brev som ni kan lämna till era chefer/lärare.

Vi har planerat in en så sen avgångstid som är möjligt, så bussarna rullar 15.00. Bussarna kommer rulla ifrån Borås direkt till arenan utan stopp, detta eftersom vi vill ge så många som möjligt chansen att åka med. För att vi skall komma hem i tid så kommer vi åka direkt hem efter matchen utan stopp. Så se till att planera så ni har mat med er eller så att ni äter på arenan.

För att underlätta för er som behöver ta ledigt ifrån skola eller jobb så har vi gjort i ordning ett brev till er. Det är fritt fram att printa ut och lämna in till era chefer och lärare.

Se till att fixa så ni kan åka med och anmäl er snabbt. Vi skall inleda året snyggt och ha många supportrar på plats!

SNABBINFO OM RESAN:

Avresa: 15.00

Matchstart: 19.00

Medlemspris: 150:- för alla

Matstopp: Inget matstopp. Eftersom det är bortapremiär kommer vi göra allt vi kan för att med så många resenärer som möjligt. Vi har valt en så sen avresetid som det är möjligt, så bussen kommer åka raka vägen till arenan utan stopp. Vi kommer att köra raka vägen hem efter matchen för att vara hemma i god tid.

Sista anmälningsdag: Torsdag 27/3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!