}

Häng med till Örebro! Rynninge borta i cupen.

Skriven av Guliganerna den 10/02/2014 | Inga kommentarer

Rynninge_IK_Orebro-logo-65E3F4A283-seeklogo.comSpelarna är nu hemma ifrån träningslägret på Spanien och säsongen närmar sig med stormsteg. Redan 1/3 börjar tävlingsmatcherna eftersom Svenska Cupen drar igång.

8/3 är det dags för vår första och enda bortamatch i cupen. Vi möter då Rynninge IK ifrån Örebro på Behrn Arena. Självklart arrangerar vi i Guliganerna resa. Boka din plats redan nu! Lördagsmatch med IF Elfsborg är väl givet?

Rynninge borta, Svenska cupen

Avresa: Lördag 8/3 09:30
Matchstart: 14:00
Medlemspris: Vuxen 250:-/ Ungdom 200:-
Sista anmälningsdag: Måndag 3/3
Matstopp: Det blir matstopp på hemvägen

ANMÄL ER HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!