}

Hjälp tifogruppen med material!

Skriven av Guliganerna den 11/02/2014 | Inga kommentarer

Säsongen närmar sig med stormsteg och vår kära tifogrupp Guligan Tifo Support har redan påbörjat förberedelserna. De har fått en ny lokal att vara och arbeta i och behöver därför nytt material och lite inventarier.

Det som behövs är:
Kyl och frys
Soffor
Micro
Projektor
Högtalare
Symaskiner
Tyg

Har du något av detta och kan tänka dig att ge bort det till så tveka inte att höra av dig till oss via meddelande här på facebook eller till tifo@guliganerna.se. Vi kommer såklart och hämtar det. Skicket på grejerna behöver inte var på topp bara de fungerar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!