}

Hylla IF Elfsborg på 110-årsdagen i gula kläder!

Skriven av Guliganerna den 25/06/2014 | Inga kommentarer

Henry_Larsson_striker_and_topscorer_for_IF_Elfsborg[1]Imorgon är det ingen vanlig dag, för imorgon är världens bästa förenings födelsedag!

26 juni 1904 bildades vår vackra förening och det är värt att uppmärksammas. Vi brukar fira våra SM-guld på Stora Torget i Borås, imorgon kommer vi fira vår förening på samma plats. Klockan 20.30 så har IF Elfsborg fixat så det blir födelsedagskalas på Stora Torget.

Vi i Guliganerna vill också uppmärksamma vår förening och uppmanar er därmed till följande:

– Klä er i gult och svart hela dagen imorgon!

– 18.00 öppnar Lilla Bränneriet, kom dit och fira innan firandet!

– Dom 30 första som kommer till Lilla Bränneriet i Elfsborgs-kläder får tårta. Klä er snyggt och kom i tid!

 

 

img_0081-kopia[1]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!