}

IFK Göteborg borta – Resa och pubuppladdning

Skriven av Guliganerna den 24/04/2014 | Inga kommentarer

Gamle-Port-entre[1]

Nästa söndag 4/5 så är det dags för årets första match mot IFK Göteborg. Matchen spelas 17.30 borta på Nya Gamla Ullevi.

Vi arrangerar självklart resa! Nytt för i är att vi dessutom organiserar pubuppladdning i Göteborg innan matchen. Gamle Port kommer vara öppet för oss innan matchen. Alla Elfsborgare är välkomna på pubuppladdningen, oavsett om man åker med bussarna eller inte.

Det är mycket resor nu och vi hoppas nu har koll på alla anmälningsformulär. Har ni några frågor, kontakta resor@guliganerna.se.

IFK Göteborg borta

Avresa: Söndag 4/5 13.00
Matchstart: 17.30
Medlemspris: 100:-
Sista anmälningsdag: Fredag 2/5
Matstopp: Pubuppladdning i Göteborg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!