}

IFK Göteborg borta – Resa och pubuppladdning

Skriven av Guliganerna den 24/04/2014 | Inga kommentarer

Gamle-Port-entre[1]

Nästa söndag 4/5 så är det dags för årets första match mot IFK Göteborg. Matchen spelas 17.30 borta på Nya Gamla Ullevi.

Vi arrangerar självklart resa! Nytt för i är att vi dessutom organiserar pubuppladdning i Göteborg innan matchen. Gamle Port kommer vara öppet för oss innan matchen. Alla Elfsborgare är välkomna på pubuppladdningen, oavsett om man åker med bussarna eller inte.

Det är mycket resor nu och vi hoppas nu har koll på alla anmälningsformulär. Har ni några frågor, kontakta resor@guliganerna.se.

IFK Göteborg borta

Avresa: Söndag 4/5 13.00
Matchstart: 17.30
Medlemspris: 100:-
Sista anmälningsdag: Fredag 2/5
Matstopp: Pubuppladdning i Göteborg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!