}

Inbjudan till workshop

Skriven av Guliganerna den 21/05/2014 | Inga kommentarer

Guliganerna hade i söndags sin största resa genom tiderna och inte bara det IF Elfsborg blev cupmästare igen. Ändå har vi i styrelsen svårt att glädjas.

Vi känner att vi behöver prata samt diskutera med er medlemmar. Därför bjuder vi nu in till en workshop där vi ska diskutera positiva samt negativa saker från söndagens resa. En workshop där alla ska kunna komma till tals.
En workshop där allas åsikter är välkomna.
När? Tisdag kl 18.00
Var? Borås Arena området, mer info kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!