}

Information till Er medlemmar!

Skriven av Guliganerna den 01/04/2014 | Inga kommentarer

Nu i veckan kommer vår medlemstidning samt medlemskort att landa i er brevlåda.
För er som inte ännu har betalt in medlemsavgiften men var medlemmar förra året så kommer Gula Sidorna även till er, där med finns det också ett inbetalningskort.
Vi skickade in listorna till tryckeriet förra veckan, så ni som har betalt den senaste veckan kommer alltså få ett inbetalningskort. Detta kan ni slänga. Ni kommer att få hem medlemskort samt Gula Sidorna nästkommande vecka.

Vi hoppas att ni medlemmar får en trevlig läsning!

Vi är nu 663 medlemmar och är nu i fas med vad vi brukar ligga såhär års! Vi är glada att så många vill vara medlemmar i Guliganerna, det känns som ett bra betyg för oss i föreningen.

Klicka här för att se hur du enklast blir medlem!  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!