}

Information till Er medlemmar!

Skriven av Guliganerna den 01/04/2014 | Inga kommentarer

Nu i veckan kommer vår medlemstidning samt medlemskort att landa i er brevlåda.
För er som inte ännu har betalt in medlemsavgiften men var medlemmar förra året så kommer Gula Sidorna även till er, där med finns det också ett inbetalningskort.
Vi skickade in listorna till tryckeriet förra veckan, så ni som har betalt den senaste veckan kommer alltså få ett inbetalningskort. Detta kan ni slänga. Ni kommer att få hem medlemskort samt Gula Sidorna nästkommande vecka.

Vi hoppas att ni medlemmar får en trevlig läsning!

Vi är nu 663 medlemmar och är nu i fas med vad vi brukar ligga såhär års! Vi är glada att så många vill vara medlemmar i Guliganerna, det känns som ett bra betyg för oss i föreningen.

Klicka här för att se hur du enklast blir medlem!  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!